+36 70 940 8391 info@fesztivalakademia.hu

Mesterkurzusok

Egyetemistáknak és műkedvelőknek

Aktuális hírek

A Mesterkurzus eseményeiről

Vilde Frang Bartók-Enescu lemeze rangos díjat nyert

Vilde Frang Bartók-Enescu lemeze rangos díjat nyert

A Diapason című francia zenei szaklap Vilde Frang új Bartók-felvételét választotta 2018 legjobb lemezének „versenymű” kategóriában. A „Diapason d’or” (Arany hangvilla) díjat nyert album a Warner Classics gondozásában jelent meg (…)

Ifjú hegedűsök Budapesten

Ifjú hegedűsök Budapesten

Lezárult a jelentkezés a 3. Fehér Ilona Nemzetközi Hegedűversenyre. A 8 és 19 év között korosztálynak három korcsoportban meghirdetett versenyen, amelynek zsűrielnöki tisztét idén is Shlomo Mintz tölti be, tizenhárom (…)

Magánórák és kamarakurzusok

Tanulj a legnagyobbaktól!

Idén első alkalommal a Fesztivál Akadémia Budapest mesterkurzusaira jelentkező növendékek nemcsak a fesztivál művészeinek kamaraóráin vehetnek részt, hanem a legnagyobb professzoroktól kaphatnak magánórákat. Mindezt jutányos áron, számos extrával kiegészítve. És várjuk a műkedvelő muzsikusok jelentkezését is. 

A Fesztivál Akadémia Budapest mesterei

Legendás művészek és professzorok

Regisztráció

Kérj ajánlólevelet két tanárodtól, írj egy rövid életrajzot és készíts egy videót, amelyen két szabadon választott darabot játszol! Utald át a jelentkezési díjat! Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, és küldd el a festivalacademybp@gmail.com e-mail címre!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. JÚNIUS 15.

Fesztivál Akadémia Budapest 2018

Kisfilm a tavalyi mesterkurzusokról

Kattintson a videóra a lejátszáshoz.
Az oldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A folytatással Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadom