MESTERKURZUS-TOVÁBBKÉPZÉS

FIGYELEM!

MESTERKURZUS FELHÍVÁS

Jelentkezz a Fesztiválakadémia kurzusaira!

Nem csak aktív, hanem passzív résztvevőnek is várjuk a kedves érdeklődőket szeretettel.

Kérjük, küldje el e-mailen passzív részvételi szándékát a festivalacademybp@gmail.com e-mail címre 'Mesterkurzus passzív' tárggyal június 8-ig. 

A részvétel 10.000 Ft, melyet kérünk az alábbi számlaszámra legkésőbb június 8-ig befizetni/átutalni. 

Passzív résztvevőként jogosult résztvenni a Fesztiválakadémia minden programján. (Kivéve a június 12-i Széchenyi fürdőben tartandó éjszakai hangverseny)

Fesztiválakadémia Nonprofit Kft.

Bankszámlaszám: MKB Bank Zrt 10300002-10653465-49020016

A Fesztiválakadémia Budapest 2017 nemzetközi mesterkurzusokat hirdet 18-29 év közötti hegedűs, brácsista, csellista, zongorista, fuvolista, klarinétos, nagybőgős és énekes (énekeseknél 35 éves korig) hallgatók számára. Ebben az évben a kamarazenélést helyezzük középpontba, a  jelentkezők közül felvételeik alapján kiválasztott diákokat kamaraformációkba osztjuk be, mindegyik formáció a fesztivál művészeivel (lsd. alább) dolgozik együtt 1-1 komoly kamaramű tételében. Munkájuk eredményét megmutathatják a "Fiatal tehetségek" elnevezésű matinékoncerteken.

 Ezen kívül a fesztivál művészei kiválaszthatnak diákokat, akikkel külön is foglalkoznak egyéni óra/órák keretében. Ez nem kerül külön díjba, ez a Fesztiválakadémia ösztöndíja a kiválasztott növendékek részére.

 A kurzusok időpontja 2017. június 10-16., a jelentkezési határidő: 2017. április 30.

 A kurzuson résztvevők előzetes regisztráció mellett, jogosultak részt venni valamennyi koncerten, előadáson és/vagy azok próbáin, főpróbáin.

 A kurzus díja: 400 EUR. A beküldött felvételek alapján a jelentkezőket a Fesztiválakadémia korlátozott létszámban díjkedvezményben részesítheti, melyről a későbbiekben küldünk értesítést.

Jelentkezni a festivalacademybp@gmail.com e-mail címre küldött fényképes önéletrajzzal lehet, amelyhez kérünk mellékelni legalább kettő, min. 5 perces videofelvételt, amelyeken a jelölt 2 különböző stílusú darabot, vagy azok részleteit adja elő. A videófelvételeket elég az e-mailbe belinkelni, nem kell CD-t készíteni.

A jelentkezési határidő: 2017. április 30. A jelentkezéseket legkésőbb május 15-ig a kiválasztott résztvevőknek visszaigazoljuk, és ezzel együtt elküldjük az általuk előadandó kamaraművek listáját.